Crema anticelulitica cu venin de vipera

Crema anticelulitica cu venin de vipera 300 ml=59 lei

Crema anticelulitica cu venin de vipera 300 ml=59 lei(pret client),45 lei(pret partener),33pv

Celulita inseamna inflamatia stratului de grasime subcutanat.Celulele grase subcutanate sufera modificari de continut  din cauza unei alimentatii neadecvate,a deshidratarii, unor dezechilibre hormonale,circulatie periferica deficitara,a stresului sau a lipsei exercitiilor fizice. In felul acesta pielea capata un aspect de „coaja de portocala„. Celulita este greu de inlaturat, intregul proces necesitand timp, rabdare si multa vointa.

Crema contine:venin de vipera, iedera,ardei iute,ienupar,vitamina E,alge,coada calului,musetel,vitamina C,argila,magneziu,mesteacan,nuca. Veninul de vipera stimuleaza producerea de colagen, oferind elasticitate pielii.Ardeiul iute stimuleaza si intinereste pielea.Iedera are proprietati anticelulitice si tonifiante pentru piele.Mesteacanul si magneziul reduc edemele celulitice

2 comentarii la “Crema anticelulitica cu venin de vipera

    • Buna dimineata,
      crema se absoarbe foarte bine si v-as recomanda sa va masati nu doar sa aplicati.Puteti comanda la numerele de telefon:0723261796/0760601876.Zi minunata si convingeti-va de calitatea ei!!

Lasă un comentariu