Descoperiti cat de usor puteti scapa de kilogramele in plus

Cine nu a auzit de aloe?

Aloe Ferox Juice organic 100% pur - 1000ml

Aloe Ferox Juice organic 100% pur – 1000ml=210 lei(pret client),160 lei(pret partener),116 pv

Aloe este una dintre plantele medicinale cele mai folosite in prezent si, totodata, este si una din cele mai cunoscute ierburi de leac din toate timpurile. Mentionata in Biblie, in papirusurile egiptene sau in tablitele de lut sumeriene, folosirea acestui leac are o vechime mai mare de 4000 de ani. Nici o mirare, avand in vedere efectul extraordinar DETOXIFIANT al plantei, atat de puternic si de complex ca actiune, incat este aplicat cu succes, de la diabet si de la bolile tumorale, pana in curele de slabire, unde are o eficienta fenomenala, asa cum vom vedea.

Aloe ferox – se mai numeste si Aloe amara, deoarece are gustul amar si, totodata, actiunea detoxifianta cea mai intensa dintre toate speciile de aloe. Aloe ferox este si varietatea cea mai folosita in Africa de Sud (care este zona de origine a tuturor speciilor de aloe), dar si in Japonia, in China, in Corea. Aceasta specie va fi, de fapt, „vedeta” urmatorilor ani, ea fiind deja folosita cu predilectie in studiile clinice mai recente.Spre deosebire de Aloe Vera care este in general cultivata in ferme, Aloe Ferox creste salbatic in habitatul sau natural fara factori de fertilizare, pesticide sau fungicide. Acest habitat este mentinut si certificat organic.

ALOE FEROX IN CURA DE SLABIRE

Are o eficienta fenomenala pentru scaderea in greutate,actionand pe 4 cai simultan.

1. Este un detoxifiant puternic cu efectele  laxative si diuretice cele mai puternice  dintre remediile din flora mondiala, care aduc dupa sine o scadere masiva in greutate, pe seama eliminarii materiilor reziduale si a apei in exces din tesuturi. Aceasta actiune este vizibila intr-un timp destul de scurt (maximum doua saptamani), ceea ce face ca acest remediu sa aiba un succes deosebit in randul persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus.

2. Mareste rata metabolismului, ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de catre organism.

3. Inhiba apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematica.

4. Creste productia de colagen din organism, dand elasticitate pielii si ajutandu-ne sa nu aratam, inestetic, ca si cum “ne-ar fi ramas pielea larga”, dupa slabitul rapid.

Tinand cont ca se apropie sezonul cald si dorim sa aratam senzational este perioada perfecta pentru consumul sucului cu aloe ferox,100% pur,organic de cea mai buna calitate, din aloe crescuta salbatic in propriul sau habitat,fara conservanti.

Pe piaţă există o mulţime de producători de suc cu aloe, doar că puţin lume ştie să facă diferenţa între un produs de calitate şi un produs de masă. Unele produse de pe piaţă au în componenţă doar extract de aloe sau pulbere şi nu sunt 100% naturale, pentru că mai au în componenţă apă sau agenţi de îngroşare.

In plus putem sa diferentiem dupa sticla in care este ambalat sucul.Stim ca un produs pentru a fi bio trebuie pasteurizata aseptic(probabil multi stiti ca gemurile odata puse in borcan se conserva in 2 feluri:cu gelfix sau pasteurizate,adica puse la fiert la bain marin).Daca sticla este din material plastic cum a fost pusa la fiert?

Se recomandă administrarea a câte 25 ml dimineaţa şi seara, preferabil pe stomacul gol. Sucul de Aloe îl găseşti în farmacii sau magazinele naturiste, preţul ajungând până la 220 lei pentru o sticlă.

Daca doriti suc cu aloe ferox cu reducere de minim 23% apasati aici si in dreapta aveti inregistrare dati click,completati cu datele cerute iar la cont privilegiat bifati da si la cont privat bifati nu.

Tu ce efecte ai simtit dupa ce ai consumat suc cu aloe ferox?Astept cu interes raspunsul si it multumesc pentru timpul acordat.

 

Lasă un comentariu